Всі категорії
Додати товар

Двоспальний комплект постільної білизни сірого кольору

1340 грн
Опис

Стильний двоспальний комплект постільної білизни сірого кольору з яскравими полосами на зовнішній стороні підковдри - цікаве інтер'єрне рішення для спальні виконаній у темних тонах, або якщо ви дизайнер, та ви так бачите. Комплект такої постільної білизни однозначно зацікавить сміливу людину схильну до експериментів. До того-ж сіра постільна білизна однозначно більш практична ніж біла просто завдяки кольору. Також варто враховувати, що широкі різнокольорові полоси на зовнішній стороні підковдри зроблять ваше ліжко ширшим візуально.

Розміри підковдри (на блискавці) 180*212 см
Розміри простирадла 200*212 см
Розміри наволочок (у комплекті - 2 шт) 50*70 см або 70*70 см - розмір вказуйте при замовленні
Тканина: Ренфорс Щільність тканини - 125 гр/м.кв.

Ренфорс - дуже щільна тканина, яку отримують переплітаючи особливим чином спеціально оброблені бавовняні волокна. Завдяки цьому тканина становиться особливо стійкою до прання та інтенсивної експлуатації.
Гігроскопічність. Тканина Ренфорс може поглинати до 20% вологи від власної ваги. Тому у ліжку не буде виникати парникового ефекту, бо більшість зайвої вологи буде поглинати тканина. Доречи саме завдяки такому гігроскопічному ефекту тканина "дихає", тож вам буде приємно відпочивати в постілі як взимку, так і влітку.
Ще одна з переваг цієї тканини - вона практично не зминається, тож ваша постіль завжди буде виглядати доволі охайно.

Якщо у вас виникли ще якісь питання стосовно цієї постільної білизни - буду радий на них відповісти.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Принт:
У смужку

Схожі товари