Всі категорії
Додати товар

Літній комплект постільної білизни піке (100% бавовна)

1590 грн
Опис

Комплектація та розміри:

Односпальний/полуторний - 1590 грн/комплект
- вафельне покривало: 160х235 (1шт)
- простирадло: 200х215 (1шт)
- наволочки на блискавці: 50х70 (2шт)

Двоспальний/Євро - 1820 грн/комплект
- вафельне покривало: 200х235 (1шт)
- простирадло: 215х240 (1шт)
- наволочки на блискавці: 50х70 (2шт)

Подарунковий літній комплект постільної білизни включає однотонне покривало-піке, і простирадла з наволочками з милим принтом. У комплект замість підковдри входить вафельне покривало, яке виконує роль літньої ковдри, і яке можна використовувати як покривало для ліжка і як плед - дуже гарний і практичний комплект.

Піке - це двошарова бавовняна тканина комбінованого плетіння в рубчику, яка має підвищену міцність і зносостійкість, не втрачає кольору і практично не помається. 100% бавовна не викликає алергії, не линяє, чудово дихає та вбирає надлишки вологи під час відпочинку.

Сатин - тканина, яка на сьогоднішній день одна з найбільш затребуваних для виробництва постільної білизни, тому що неймовірно красива і елегантна, при цьому приємна і міцна - ідеальне рішення для щоденного використання і комфортного сну. Він має гарну гігроскопічність - вбирає вологу під час Вашого відпочинку, гладкий і приємний на дотик, зносостійкий, колір не вигоряє під впливом сонячних променів, легкий у догляді і дуже гарний.

Постільні комплекти упаковані в подарункові коробки, щоб Ви могли придбати якісну білизну не лише для себе, а й у подарунок близьким та друзям.

Тканина: Сатин (100% Бавовна)
Тканина Піке: 100% Бавовна
Щільність: 280 г/м.кв.
Упаковка: подарункова картонна коробка

Дивіться інші мої товари, підписуйтесь. Буде багато знижок!

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Принт:
Абстракція З тваринним принтом