Всі категорії
Додати товар

Сатиновий євро-комплект постільної білизни.

1200 грн
Опис

Комплект постільної білизни розміру євро з набивного сатину, щільність 120±5 г/м2, 100% бавовна. Комплект складається з двох принтів-компаньйонів: підковдри і наволочки виготовлені двосторонні, простирадло може бути сторона А (зірки на темно-синьому фоні) або сторона Б (темно-сірі зірки на світло-сірому фоні). Бажаний варіант прохання вказувати у приватних повідомленнях. Країна походження тканини: Китай, пошито в Україні. Підковдра на блискавці (довжина блискавки 120 см), в наволочках - запах.

Сатин – це тканина сатин з саржевим типом плетіння, що надає тканині ряд переваг: тканина приємніша на дотик в порівнянні з полотняним типом плетіння – за рахунок полірованих волокон тканина нагадує атлас, шовк, міцніша (витримує більшу кількість циклів прання), технологічно краще фарбування, що надає виробу яскраві кольори і додатковий блиск.

Комплектація:
Підковдра 200*215 – 1 шт.;
Простирадло– 220*240 – 1 шт.;
Наволочки 50*70 – 2 шт.

Перше прання рекомендується проводити за температури 30°С і окремо від інших речей, щоб зійшов технічний шар фарби, наступні прання допускаються за температури 40°С. Бажано використовувати рідкі пральні засоби, оскільки вони краще зберігають колір і текстуру тканини.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Сатин Бавовна
Спальний розмір:
Євро

Схожі товари