Всі категорії
Додати товар

3х7х10см від 6грн/шт великі/товсті/широкі меламінові/меламінова...

7 грн
Опис

Меламінова губка – це унікальний засіб для прибирання приміщень без використання хімічних засобів. Губка складається з особливої хімічної речовини – меламіну. На відміну від звичайних кухонних засобів, які можуть завдати шкоди здоров'ю, губка абсолютно безпечна та не потребує використання миючих засобів. Для прибирання це один з кращих абсолютно безпечних та ефективних засобів.
Губка працює не так, як звичні нам пористі засоби для миття посуду. Вона очищає практично будь-які забруднення, стираючи їх як гумку. Багато людей, які вперше стикаються з цим виробом, не знають, як користуватися меламіновою губкою. Застосування в неї дуже просте:
1. Добре змочити виріб водою (миючі засоби не додавати) .
2. Акуратно віджати в долонях.
3. Ребром губки акуратно відтерти забруднення з будь-якої твердої поверхні.
4. Промити виріб, віджати та використовувати далі.
В меламінової піни є особливість - вона кришиться, скочується як гумка разом з брудом. Це означає, що згодом губка просто зітреться, тому краще купувати одразу цілий комплект. Така проста річ дуже спрощує процес прибирання, допомагає утримувати квартиру, будинок чи офіс в ідеальній чистоті та гігієнічному стані.
Користь губки полягає в тому, що вона виключає використання різних хімічних миючих засобів для очищення та прибирання, відмінно усуває сліди бруду, косметичні засоби з меблів, дитячі малюнки зі шпалер, навіть якщо вони виконані яскравими фломастерами або перманентним маркером.
Всі губки нові, без дефектів. На фото 1 порівняння розмірів з губкою 2х6х10 см.

Мінімальне замовлення 20 шт.
При замовленні:
- від 20 шт вартість 7 грн/шт;
- від 50 шт вартість 6,5 грн/шт;
- від 100 шт вартість 6 грн/шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?