Всі категорії
Додати товар

Розширюваний висувний ящик органайзер sanno для кухонної шафи

3999 грн
Опис

SANNO Розширюваний висувний органайзер і органайзер для зберігання, органайзер
для каструль, каструль, висувна полиця під раковиною, розсувні полиці для
будинку, кухні, ванної кімнати, комори, шафи (2 шт)

Про цей товар

- Ширина, що розширюється: ця конкретна полиця найкраще підходить для шаф шириною від 24 до 39 дюймів і глибиною більше 22,5 дюймів. Висувна полиця шафи має ширину 19,7 дюйми, що розширюється до 36,6 дюйми, глибину 22,24 дюйми і висоту 2,7 дюйми. З урахуванням ширини двох бічних напрямних вона становить 24 дюйми з можливістю розширення до 39 дюймів.
- Міцний та гігієнічний: виготовлений із хромованої нержавіючої сталі, стійкої до іржі та інших пошкоджень, зберігаючи ваші речі в чистоті та порядку. Його міцна конструкція гарантує, що він дуже міцний та прослужить довгі роки, а його поверхня легко чиститься. гарантує, що він завжди виглядатиме найкращим чином.
- Бічна установка: конструкція бічної установки забезпечує легку установку та максимально збільшує простір для зберігання. Його можна використовувати на кількох ярусах, що дозволяє компактно та ефективно організувати кухонні предмети.
- Плавне ковзання: конструкція висувної скриньки забезпечує зручність висування та складання органайзера. Оснащений міцною та довговічною системою напрямних, він дозволяє легко витягувати предмети та отримувати доступ до всього простору.
- Універсальне сховище: ідеально підходить для організації широкого спектру предметів на кухні, під раковиною, ванною, гаражем або гардеробом.поставляється в наборі з 2 штук, що забезпечує подвійну організацію та економію місця.
- ВИСОКА ЯКІСТЬ МАТЕРІАЛУ - Цей продукт виготовлений з хромованої сталі з твердою поверхнею, стійкий до іржі та корозії. Він може зберігати дуже добрий стан протягом тривалого часу.
- Зручно використовувати. Стильна та красива дерев'яна ручка допоможе вам краще висувати ящик та забезпечить більш комфортне використання.
- ПРОСТОЙ ДОГЛЯД: Ви можете просто зняти ящик, не знімаючи всю напрямну. Просто протріть його вологою губкою або ганчіркою, і він засяє як новий.
- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ Ці висувні висувні ящики можна використовувати не тільки в шафах, а й під раковинами, шафами тощо для зберігання запасів, одягу, продуктів харчування і т.д.
- РУХОВИЙ ДИЗАЙН Завдяки плавному висувному органайзеру, ви можете легко вставляти його в шафи і виймати з них, щоб було легше знайти те, що ви хочете.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари