Всі категорії
Додати товар

Контейнер "салямі" tupperware, контейнер для зберігання.

318 грн
Опис

Контейнер Салямі Tupperware Довжина 27.6 мм Ширина 9.2 мм Висота 7.9 Виробник Tupperware Країна виробник США Контейнер «Салямі» – ідеальне рішення для зберігання різних видів ковбас в оптимальних умовах. З контейнером «Салямі» у Вас з'явиться можливість заощадити місце в холодильнику, зберегти свіжість ковбаси і елегантно подати її на стіл. Контейнери можна ставити один на одного, а також зберігати в дверцятах холодильника, істотно економлячи місце. Легко миється. Стильний дизайн для зберігання та сервірування. Переваги й можливості використання: Піднос: Форма підноса особливої форми зі спеціально розробленими бортиками посередині забезпечує фіксацію продукту. Завдяки двом зручним ручкам, контейнер легко переносити, наприклад, з холодильника на стіл. Дві піктограми на підносі нагадають Вам, що на ньому не можна нарізати продукти. На зворотному боці розташовуються два ребра, що забезпечують можливість компактного зберігання (поставивши контейнери, один на одного). Кришка: Ретельно продумана конструкція ергономічної кришки дозволяє з легкістю переносити і відкривати контейнер. Виріб легко взяти з полиці дверцята холодильника, завдяки тому, що контейнер можна переносити за кришку (трохи стиснувши стінки контейнерів). Два виступи на протилежних кутах кришки забезпечують легке відкривання контейнера. Два ребра на поверхні кришки забезпечують можливість компактного зберігання (разом з ребрами на зворотному боці підноса). Ви зможете поставити кілька контейнерів один на одного. Прозорі стінки кришки допоможуть з легкістю визначити вміст контейнера, а шорстка поверхня кришки приховає візуальний ефект від можливих подряпин. Якщо Ви використовуєте контейнер поза холодильника, кришка захистить вміст від пилу і комах. Контейнер «Салямі» дозволить Вам зберігати різні види ковбас в холодильнику або на робочої поверхні кухні, просто вибравши потрібну позицію кришки Відкрите положення: забезпечує вентиляцію повітрям. Для цього потрібно розташувати кришку контейнера таким чином, щоб отвори на кришці збігалися з лініями на ручках підноса. Закрытое положение: ограничивает проникновение потока воздуха. Это обеспечивает оптимальные условия для хранения определенных видов продуктов. Для закрытого положения, нужно расположить крышку таким образом, чтобы отверстия на крышке не совпадали с линиями на ручках подноса.
Вы также можете хранить в контейнере «Салями» кусочки масла, козий сыр и холодные нарезки. Варёная колбаса должна храниться в холодильнике.
Открытое положение: сырокопченые колбасы, такие как салями, сервелат, «чоризо», «брауншвейская», «зернистая», «свиная». А также варёно-копчёные колбасы, такие как сервелат, «фиеста», «краковская», «одесская».
Закрытое положение: варёная «докторская», «молочная», «любительская», ветчина.
При хранении колбас вне холодильника, крышка должна быть в открытом положении. Вы можете хранить, таким образом, вяленые колбасы, такие как суджук.
Я отсылаю вещь после предоплаты на мою карту Приват или стоимость вещи, или стоимость ПЕРЕСЫЛКИ в две стороны.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?