Всі категорії
Додати товар

Кульки для прання білизни dryer balls, 2 штуки

110 грн
Опис

Колір випадковий
Напевно, у кожному будинку знайдеться чимало речей із наповнювачем пухом, синтепоном або ватою. І, найімовірніше, у багатьох виникають проблеми зі пранням цих речей у пральній машині — наповнювач просто збивається в грудки. Пропонуємо простий і ефективний засіб, який дасть змогу зберегти наповнювач речей у первозданному стані — кульки для прання білизни Dryer Balls.



Особливості: спеціальна гума з металевим магнітним осердям усередині амортизує удар об внутрішню поверхню машини, внаслідок чого машині не заподіюють жодної шкоди. Кульки поміщаються в барабан пральної машини та можуть бути там постійно. Для найкращого результату використовуйте 2-3 штуки.
Кульки пом'якшують воду та зменшують застосування кондиціонерів на 30%. Запобігають утворенню ковтунців і скорочують час сушіння білизни на 30%. Під час роботи кульки механічно вибивають бруд із білизни, імітуючи дію людських рук під час прання.


Використовуючи кульки, можна прати за нижчої температури, ніж зазвичай потрібно для цього типу білизни. Кількість мийних засобів можна скоротити на 50-70% залежно від ступеня забруднення самої білизни.

Інструкція з використання: Під час прання в автоматичній пральній машині помістіть кулю прання разом із речами в барабан, у разі ручного прання замочіть кулю прання разом із речами. Періть у звичайному режимі, вибираючи температуру, рекомендовану для речей, але не вище ніж 60 °C. Під час полоскання та віджимання пральні кульки не обов'язково витягувати з машинки. Після використання очистьте кульки та просушіть.

У комплекті 2 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?