Всі категорії
Додати товар

Пластиковий бокс-органайзер для зберігання біжутерії, фурнітури та різних дрібниць.

200 грн
Опис

Представлений органайзер – це невеликий, практичний та багатофункціональний пластиковий бокс, який дозволяє зберігати у собі найрізноманітніші дрібні предмети: від прикрас, бісеру, намистин, гудзиків, різної фурнітури та біжутерії до побутових аксесуарів. Бокс оснащений кришкою зі зручною пластиковою застібкою, що надійно закривається.
Осередки органайзера не глибокі, зате все на увазі. Поперечні перегородки в осередках знімні, що дозволяє адаптувати коробочку під Ваші потреби: Ви можете коригувати розміри осередків, а також створювати різну кількість нових відсіків (наприклад, довгих секцій з кількох осередків) для зберігання різних речей.
Для більшої зручності та місткості можна придбати одразу кілька таких органайзерів, для всієї родини. Дівчата зможуть скласти в них свою біжутерію, а хлопчики навіть маленькі машинки! Стопка боксів займе мало місця, але при цьому вирішить проблему зберігання і пошуку великої кількості предметів: через прозорий пластик все видно, та й контейнери, що найчастіше використовуються, можна розташувати в самій верхній частині "вежі".
Варто зазначити, що чоловіки також зможуть гідно оцінити його! Крім ґудзиків, бісеру, та різних дитячих дрібниць, ця коробочка - органайзер може виявитися чудовим місцем для зберігання болтиків, гвинтиків, цвяхів, радіодеталей, рибальських снастей та всього що завгодно!
Розмір: 15*15*12,5 см.
Матеріал: прозорий пластик.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?