Всі категорії
Додати товар

Гачки xiaomi happy life 3 шт.

280 грн
Опис

Гачки виготовлені в мінімалістичному стилі, а тому добре виглядають не тільки у вітальні, але й у спальні, кухні та навіть у ванній кімнаті. Це означає, що ви зможете підвішувати широкий спектр речей від одягу та рушників – до кухонного приладдя.

Міцна фіксація
Гачки як кріплення використовують клейку стрічку 3M VHB, яка надійно фіксується на всіх видах поверхонь. Стрічка може використовуватися в різних приміщеннях, так як не втрачає властивості, що клеять навіть в умовах підвищеної вологості або високих температур. Максимальне навантаження на гачок не повинно перевищувати 3 кг.

Надійні та безпечні матеріали
Для виробництва корпусу гачків використовується ABS-пластик. Цей матеріал не боїться фізичних пошкоджень і не деформується при яскравому сонячному світлі. Наконечник гачка виготовлений з TPE матеріалу, який є екологічно чистим, безпечним та м'яким на дотик.

Встановлення у 3 кроки
Процес кріплення гачка не створить жодних проблем і займає лічені секунди. Все, що вам потрібно, це очистити стіну від вологи, зняти захисну стрічку на звороті гачка і прикріпити до сухої поверхні.
Для надійної фіксації рекомендується зачекати 24 години після встановлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
redkitten
Ukraine
Супер-продавець
Харків
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари