Всі категорії
Додати товар

Вішалка для економії місця wonder hanger

102 грн
Опис

Wonder Hanger — це своєрідна платформа, де зручно та грамотно розташовуються звичайні плечові вішалки. Самі платформи зроблені з високоміцного білого пластику. На кожній із них розміщено по п'ять прорізів у формі гачків. А на кінчиках є пластикові півкільця, за які вішалка для одягу фіксується в шафі.
Як використовувати вішалку для одягу Wonder Hanger? Немає жодних складнощів. Ваше завдання — просто підвісити пластину на трубу в шафу, за допомогою двох напівкілець. Далі потрібно розташувати плечові вішалки з одягом у спеціальні заглиблення. Щойно одна платформа готова, залиште її на час у горизонтальному положенні. Повторіть ці дії з усіма пластинами.
А далі почнеться справжнє диво. Коли ви відчепіть один гачок і повісьте платформу вертикально, вішалки немов стануть у ряд одна до одної й одяг розміститься каскадом.
Всього на восьми платформочках ви легко зможете розмістити 40 вішалок. У результаті 5 вішалок займуть рівно стільки місця, скільки колись займає одна. Погодьтеся, у такий спосіб можна непогано заощадити простір у шафі! А головне — тепер ви завжди знатимете, де і як зберігаються ваші речі. Вранці вам не потрібно буде судомно розпрасовувати кожен елемент гардероба, адже з шафи ви діставатимете все охайним і красивим.
З вішалкою Wonder Hanger ви точно знайдете зручний спосіб зберігання одягу. Наприклад, для дитячих дрібниць можна зчепити 2 пластини в одну. Також одяг ви зможете сортувати будь-яким зручним ладом (за сезоном, за частотою носіння або за кольором). На гачках можна повісити жіночі сумочки або будь-які інші аксесуари. А якщо ви часто їздите за командуванням, то знаєте, як часом незручно розмістити всі свої речі на двох вішаках у номері готелю. Ви можете просто захопити із собою органайзер для вішалок Wonder Hanger і ваш гардероб буде завжди на висоті, а ви не будете витрачати час на прасування.
Переваги вішака для одягу:
- можна розташовувати речі як горизонтально, так і вертикально;
- займає мінімум місця в шафі та під час транспортування;
- грамотно регулюється простором у шафі;
- компактна, легка та проста у використанні;
- встановити вішалку дуже просто

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
artur1979
artur1979
Супер-продавець
Глухів
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари