Всі категорії
Додати товар

Подвійна регульована вішалка стійка для одягу телескопічна підлогова double-pole

550 грн
Опис

Розміщення речей у квартирі, а особливо в квартирі невеликого розміру, справа непроста, є лише кілька варіантів при яких кількість вільного місця залишається більшою за – це або вбудована шафа на всю стіну, або пересувна стійка для одягу.
Представляємо Вам зручний і вигідний спосіб розміщення якщо не всіх необхідних речей – Стійка для одягу – Double Pole Clother Hose.

Зручна і досить велика стійка для одягу Double Pole Clother Hose.Стійка повністю збірна, і її можна подовжити і зробити вище, або ж зробити вже або нижче. і до того ж без єдиного болта, гвинта або шурупа, зібрати і розібрати її, при необхідності, не складе значних труднощів і часу, в середньому на складання піде не більше 20-30 хвилин (якщо не поспішати). Всі трубки стійки закріплюються за допомогою великих пластикових затискних замків.

Трубки стійки Double Pole Clother Hose виготовлені з алюмінію, покриті захисною фарбою оливкового кольору, порожнисті всередині, тому стійка навіть у збірці важитиме не більше 1,5 кг. Пластикові заглушки на кінцях труб, що випирають, зібраної конструкції, захистять одяг і запобігають випадковому падінню одягу якщо він буде просто накинутий на стійку.
Великим плюсом стійки для одягу Double Pole Clother Hose є наявність невеликих коліщаток, завдяки яким Ви зможете пересунути стійку навіть повністю завішаний одягом.

Стійка Double Pole Clother Hose виконана як би двоповерхова, для впорядкування і нормального, компактного, розміщення одягу на ній. Бічні поперечні планки зручні для розміщення на них, наприклад, випрасуваних штанів. Найкраще для стійки використовувати вішалки, так що одягу можна розмістити в рази більше.

Переваги стійки для одягу Double Pole Clother Hose:

Достатньо габаритна, для розміщення більшої кількості одягу;
Компактна, в глибину, для збереження простору;
Має легку вагу;
Легке та досить швидке складання;
Не вимагає використання додаткових інструментів(тільки руки);
Завдяки коліщаткам – легко транспортується навіть завантаженим;
Подвійна стійка;
Поперечні невеликі перекладини;
У нижній частині стійки – невелика поличка для взуття;
Пластикові заглушки на труби.
Характеристики:

Висота регулюється;
Висота: мінімальна 87,5 см, максимальна 15,4 см;
Ширина: 75 см;
Глибина: 33 см;

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари