Всі категорії
Додати товар

Вішалка для передпокою, вбиральні, вітальні кімнати.

3200 грн
Опис

Ця елегантна підлогова вішалка обов'язково стане в нагоді вам в будинку. Її особливість у формі – такий стиль дозволяє розмістити вішалку як в класичному, так і сучасному інтер'єрах. Вона з легкістю увіллється в стиль вашого передпокою, вбиральні або вітальні. Гнучкість і симетричність ліній відразу звертають погляд на неї. Підлогова вішалка досить легка і практична – вона дозволяє розмістити на собі не лише верхній одяг, а цілий образ. У вішалці присутні відсіки для штанів, прикрас, наручних годин. А найголовніше, що вішалка виконана з натурального дерева, а отже буде зносостійкою та міцною.
Вішалка має відмінну якість та стиль, якого немає в італійських меблях.
Вішалка не вимагає додаткового або скрутного догляду, достатньо буде протирати її сухою або вологою ганчіркою у міру забруднення.
Характеристики:
• Бренд «Лірона»
• Вішалка не габаритна, що дозволяє її облаштувати у невеликій відведеній ділянці для неї.
• При необхідності легка та швидка у складанні.
• Має відсік для верхнього одягу, штанів, ременя, прикрас.
• Не потребує використання додаткових інструментів
. • Легко транспортується за рахунок своєї ваги.
Ми працюємо та створюємо дизайн та якісні меблі з 1992 року, пронісши через роки весь накопичений досвід і наростаючий з кожним днем професіоналізм. До 2021 року ми маємо величезне портфоліо зроблених нами робіт, які вийшли з-під рук нашої компанії. Завдяки нашій копіткості, точності та любові до цієї справи, нам вдалося зробити безліч величезних проектів в Україні, Америці, Казахстані та інших країнах.
За 30 років нашої роботи ми змогли зробити велику кількість дизайн-проектів – від простих мінімалістичних до різноманітної класики. Саме тому кожен наш співробітник зміг стати першокласним експертом у своїй справі. Всі ці роки ми працювали над високоякісним рівнем наших виробів, щоб вони були ще більш досконалими та витонченими.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари