Всі категорії
Додати товар

Рк-планшет sunlu, 8,5-дюймовий блокнот для малювання для дітей і дорослих, блокнот...

425 грн -4% 412 грн
Опис

РК-планшет SUNLU, 8,5-дюймовий блокнот для малювання для дітей і дорослих,
блокнот Doodle з кнопкою стирання, що замикається, цифрова дошка з магнітом,
упаковка з 2 шт., синій + рожевий

Бренд SUNLU
Особливість Портативний, легкий
Розмір екрану 8,5 дюймів
Тип дисплея ЖК
колір Рожевий+блакитний

* * *

Про цей предмет

- 【Простий у користуванні для будь-кого 】Не хвилюйтеся, що ваші діти не знають, як ним користуватися. Цей планшет як зазвичай використовує ручку та папір. На барвистому екрані 8,5 дюймів є достатньо місця для графіті та Ось одна кнопка для блокування або стирання екрана, щоб ніколи не хвилюватися, що втратите малюнок/нотатки раптовим натисканням кнопки стирання та макулатури.
- 【Барвистий нешкідливий цифровий екран】 Кольоровий цифровий екран із низьким рівнем відбиття без відблисків і яскравих написів для захисту очей. Без синього світла, запобігає травмуванню очей дитини від тривалого використання, безпечно та зручно. Не нудний одноколірний, барвистий екран робить ваш дитячий малюнок більш яскравий і цікавий.
- 【Портативний і міцний】Він виготовлений із високоякісного АБС-матеріалу. Маленький і легкий, тому його легко брати з собою всюди. Це також може змусити вашу дитину спокійно сидіти та зосередитися на малюванні графіті самостійно, коли ви їдете за кермом автомобіля чи в будь-якій ситуації, коли ви можете безтурботно займатися своїми справами.
- 【Універсальний для всіх людей】 Він підходить не лише для дітей, які потребують дошкільної освіти та практикують математичні суми, малювати чи практикувати орфографію, але також підходить для людей удома чи в офісі як планшет для створення до - список справ, нагадування або повідомлення.
- 【Безпечне налаштування заміни батареї】 Батарею можна замінити. Налаштувати заміну нової батареї легко для дорослих, але складно для дитини. Ви повинні ПОВЕРНУТИ кришку батареї у бік «ВІДКРИТО», оскільки вона щільна, що безпечніше для дитини, що вам не потрібно турбуватися про те, що вона проковтне частини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари