Всі категорії
Додати товар

Шкіряний блокнот (софт-бук) 3.0 зелений - bn-sb-3-malachite

1020 грн
Опис

Характеристики
Розмір 12х16х3 см (міні)
Матеріал обкладинки натуральна шкіра Краст
Упаковка крафтова коробка

Софт-бук буде доречний як в офісі або на ділових переговорах, так і в кишені студента або людини, яка цінує речі з енергетикою ручної роботи. Він стане найкращим щоденником для вас!

Обкладинка софт бука виконана з міцної і зносостійкої натуральної шкіри Krast. Блокнот з такою обкладинкою прослужить дуже довго. І не біда, якщо всі чисті аркуші спишуться! Так як в нашому софт-буку передбачено три змінні зошити, які Ви легко зможете замінити в будь-який час.

Кожний зошит складається з 40 аркушів. Ви самі можете вибрати колір сторінок зошитів. Обкладинка зошитів виконана з високоякісного щільного дизайнерського картону, листи зібрані на металеві скоби.

Надано зошити чотирьох видів: з листами молочного відтінку (без розмітки), лінійованої білі, крафт або листи чорного кольору.

Сторінки зошита крафт виконані з дизайнерського паперу серії Flora avorio італійського виробництва. Цей папір кремового кольору з вкрапленнями, який імітуює папір ручної роботи. Щільність паперу 100 гр / м2.

Для виготовлення зошитів з молочними листами (з розміткою і без) використовувалася шведський дизайнерський папір Munken щільністю 90 гр / м2.

Для зошитів з темними сторінками була використана серії Notturno (Італія), щільністю 90 гр / м2, насичено-чорного кольору. Увага! Писати - тільки білою ручкою і шокувати оточуючих :) Для своїх записів в такому блокноті не забудьте купити білу гелеву ручку :)

Розмір кожного зошита 9х15см. Габаритний розмір всього вироба 12х16х3 см (міні)

СофтБук оснащений зручним утримувачем для ручки / олівця, в передній частині обкладинки є спеціальний проріз для картки. Закривається СофтБук за допомогою гумки.

Гарантія на виріб 3 роки з моменту покупки.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари