Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Психологічний щоденник-блокнот

1350 грн
Опис

Психологічний щоденник «Transformation diary».

Основна мета цього щоденника полягає в тому, щоб створити простір для жінки, в якому вона могла б познайомитись з собою, поринути глибше в особисту рефлексію, знайти для себе свій внутрішній ресурс. Не всі жінки мають змогу йти в довготривалу терапію. І ось такий маленький психолог А5 стає в нагоді на перших кроках пізнання своє психологічної складової.

Зміст цього щоденника формувався на спостереженні та результатах щонайменьше 30 жінок, які проходили особисту та колективну психотерапію напротязі від 2 місяців до 8 років. Завдяки цьому цей проект у великій мірі набув жіночого статусу.

Щоденник складається зі 182 сторінок та містить 18 розділів.

До нього є інструкція по використанню, але кожен наступний розділ гармонійно випливає з попереднього, тому жінка не заплутається при використанні.

Декілька розділів присвячені знайомству жінки з собою: зі своїми базовими потребами, своїми межами, своїми здібностями, навиками, емоціями та почуттями.

В щоденнику є розгорнута таблиця емоцій та почуттів.

Один з важливих розділів щоденника – це «Мої ресурсні практики та ритуали». Саме з нього, найчастіше ми закликаємо починати роботу.

Будь-якій жінці важливо знати, що виводить її в ресурс. Жінка живе екологічно із стану наповненості. Жінка, як земля, пропускає будь-яку негативну енергію, але якщо жінка в ресурсі. Для цього жінці важливо знати, які практики та ритуали піднімають її внутрішню творчу енергію. Слухати розслаблюючу музику, усамітнившись на природі, малювати, танцювати або просто побути в тиші. Цей розділ щоденника дозволяє упорядкувати жінці знання про себе. Поступово, заповнюючи цей розділ, вона знайомиться з собою, дізнається, що її повертає в енергетичний ресурс. Бо енергія – це головна валюта 21 століття.
В Щоденнику представлені техніки роботи з негативними глибинними переконаннями та зі страхом.

Тут поєднані логічні техніки для когнітивно-поведінкової терапії та за qr кодом можна працювати з техніками для підсвідомості.

110 сторінок зі 182 запропоновані для своїх особистих записів: результати психологічних практик, усвідомлення, особиста рефлексія. Є місце для арт-терапії.
Щоденник друкується на трьох мовах: українська, російська, литовська
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Формат: А5 (15 х 21 см)
Кріплення блоку: Проклеєний
Кріплення блоку: Прошитий
Обкладинка: Тверда
Колір паперу: Білий

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок

Схожі товари