Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Коричневий шкіряний блокнот "хогвартс" а4 формату

5000 грн
Опис

УНІКАЛЬНІСТЬ. Цей ексклюзивний та високоякісний шкіряний блокнот "ХОГВАРТС" є повністю авторською ручною роботою, що робить його єдиним у своєму роді та у світі!

НАТУРАЛЬНА ШКІРА. Шкіра - високої якості та дуже красивого коричневого кольору! Невелика потертість у чудовому вінтажному стилі дозволяє блокноту виглядати дуже благородно.

РУЧНЕ ТИСНЕННЯ ТА РУЧНИЙ РОЗПИС. Блокнот виконаний у вигляді шкіряної обкладинки, що знімається, декорованої 3D-тисненням (складне багаторівневе тиснення з чорнінням і промальовуванням зображення) ерба Школи чарівництва й чаклунства Хогвартс, зробленим вручну., а також ручним розписом професійними акриловими фарбами для шкіри.

Хогвартс - вигаданий навчальний заклад з відомих всьому світу романів про Гаріі Поттера британської письменниці Джоан Роулінг.

Герб Хогвартс складається з чотирьох гербів факультетів школи: Грифіндора, Слизерина, Когтеврана і Пуффендуя.

ЗАКЛАДКА У ПОДАРУНОК. Усередині блокнота "СЛИЗЕРИН" - металева закладка з гербом факультету, у подарунок для власника блокнота.

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ:
- Формат паперу: А4 (210мм x 297мм);
- Виготовлений у вигляді змінної обкладинки для зручної заміни блокнота за необхідності.

Оригінальний шкіряний блокнот "ХОГВАРТС" стане відмінним подарунком для поттероманів, фанатів серії романів Джоан Роулінг про Гаррі Поттера, а також фільмів, знятих за цими книгами.
Додаткові характеристики:
Формат: А4 (21 х 30 см)
Розліновка: Ілюстрований
Матеріал: Натуральна шкіра
Кріплення блоку: Прошитий
Обкладинка: Тверда
Колір паперу: Крафт-папір
Змінний блок: Так

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари