Всі категорії
Додати товар

Фотоальбом з дерева з гравіюванням. іменний фотоальбом

1599 грн
Опис

Фотоальбом з дерева з гравіюванням. Іменний фотоальбом

Гравіювання, представлене на фото, вказане лише як приклад. Ви можете вносити будь-які зміни у гравіюванні, оскільки ми є прямим виробником дерев'яних виробів, представлених на нашому сайті. Таким чином, у вас є можливість змінювати дизайн альбому за вашим бажанням. Наприклад, додавати дату, змінювати імена, вставляти на обкладинку фразу чи малюнок. Просто напишіть нам в коментарях під час оформлення замовлення, які саме зміни вам потрібні, і ми відправимо вам макет. Такий альбом стане ще більш особливим та індивідуальним.

Палітурка з щільного картону, покритого якісною калькою, надійно збереже ваші фотографії. Куточки для кріплення фото, що йдуть у комплекті, дозволять розміщувати фотографії в альбомі так, як ви забажаєте. Ви можете розміщувати по одній фотографії на сторінці або складати цілі колажі. Також не забувайте, що ви можете підписати будь-яку фотографію за власним бажанням.

Альбом доступний у трьох розмірах:
- А5 (розмір листа 210х148 мм) + 120 куточків
- А4 (розмір листа 210×297 мм) + 240 куточків
- A4 плюс (розмір листа 300×300 мм) + 360 куточків
* Стандартна кількість аркушів – 25 штук.

Такий фотоальбом з дерев'яним покриттям надійно захистить ваші фотографії на багато років, надаючи їм індивідуальність та ексклюзивність. Кожен раз, коли ви тримаєте дерев'яний альбом із персоналізованим гравіюванням, ви оновлюєте спогади, що зігрівають серця.

Колір деревини та гравіювання фотоальбому може трошки відрізнятися від зображення на сайті, оскільки кожен шматок дерева унікальний.
Додаткові характеристики:
Формат: А4 (21 х 30 см)
Формат: А5 (15 х 21 см)
Призначення: Для жінки
Призначення: Для чоловіка
Матеріал: Дерево
Матеріал: Картон
Матеріал: Натуральна шкіра
Тип: Сімейний
Тип: Універсальний
Кріплення блоку: На кільцях
Кріплення фотографій: Куточки
Обкладинка: Тверда
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари