Всі категорії
Додати товар

Фотоальбом з натуральної шкіри, 2 ремінці, арочний механізм

2400 грн
Опис

Альбоми сімейних фотографій – один із найдорожчих сімейних скарбів. Вони є документальним свідченням та літописом Вашої родини за довгі роки. І, незважаючи на розвиток сучасних технологій зберігання фотографій у цифровому вигляді, фотоальбоми не втратили своєї актуальності. Вони можуть бути гідним обрамленням яскравих миттєвостей Вашого життя, прикрасою інтер'єру та гарним подарунком.
Цей альбом ручної роботи відноситься до «класичних» фотоальбомів – найбезпечніших для фотографій. Він забезпечений сторінками з дизайнерського картону та калькою між сторінками. Сторінки закріплені на металевих дугах, що зручно при розміщенні фотографій на сторінках, так і при перегляді фотографій.
Арочний механізм - роз'ємний, що дозволяє витягувати сторінки з альбому, додавати нові сторінки або міняти їх місцями. Щоб відкрити пружинний замок блоку кріплення, досить потягнути за важіль.
Для розміщення фотографій на сторінках альбому необхідно використовувати куточки, що самоклеються, і подібні матеріали, а також фотографічний клей.
Розміри фотоальбому: висота – 320 мм., ширина – 260 мм., товщина – 50 мм.
Розміри сторінок: висота – 300 мм, ширина – 230 мм.
Кількість аркушів: 40.
При створенні альбому було використано натуральну шкіру, картон, тканину та металеву фурнітуру.
Додаткові характеристики:
Формат: А4 (21 х 30 см)
Кріплення блоку: арочний механізм
Кріплення фотографій: куточки, фотоклей

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yl.ua
YL_ua
Новомосковськ
Був

Схожі товари