Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Календар-планер на 2022 рік

265 грн
Опис

Україномовний календар (ПЛАНЕР) інформує про робочі та вихідні дні року, державні, народні, церковні й міжнародні свята, допомагає раціонально планувати робочі і вихідні дні, нагадувати про потребу вчасно виконати занотований список справ тощо.
Горизонтальний календар на 2022 рік має формат А3 (42х29.7 см) і виконаний на щільному офсетному імпортному папері. Основа календаря – картон.
Календар-планувальник розміщено на 15 сторінках. Перші 12 сторінок – це календарні сітки 12 місяців року, 13-та сторінка – це планувальник на 12 місяців року, 14-та сторінка – стислий опис державних, церковних і міжнародних свят року, 15-та сторінка – календар 2023 року і план подорожів.
В кожному квадраті сітки є чотири горизонтальні лінії для власноручного запису важливих справ, зустрічей і завдань цього дня. Сітка днів кожного місяця року займає приблизно 90 відсотків площі сторінки.
В кожному квадраті сітки дня місяця є позначення у вигляді двох цифр через косу лінію. Перша цифра – день від початку року, а друга цифра – день до закінчення року. Державні свята кожного місяця року зазначені у відповідних квадратах-днях маленьким кеглем шрифту.
Календар варто використовувати як настінний. Усі сторінки календаря скріплені зверху подвійною пружиною, і за допомогою ригеля календар можна повісити на стіну.
У нижній частині сторінки горизонтально розміщено маленькі календарні сітки всіх 12 місяців 2022 року.
В нашому асортименті три види україномовних календарів-планувальників: класичний, квітковий і метеликовий.
Вага календаря – 350 грамів
Календар запаковано в прозорий подарунковий целофановий пакет, який вкладається у картонну коробку для безпечного доставляння поштою. Всередині упакування ви також знайдете крафтовий бурий пакет з ручками, який витримує вагу 6 кг.
Ви шукаєте корпоративні подарунки співробітникам, корпоративні подарунки партнерам по бізнесу, корпоративні подарунки клієнтам, корпоративні подарунки жінкам, корпоративні подарунки для чоловіків, корпоративні подарунки на Новий рік? Тоді ви знайшли те, що шукали!
Планер також варто дарувати офіс-менеджерам, секретарям, учителям, викладачам, медикам, юристам, підприємцям, керівникам фірм та установ.
Календар допоможе організувати день, спланувати важливі зустрічі, вчасно виконати завдання і не забувати про важливі дати і свята. Це чудовий подарунок на іменини, Новий рік або день народження для вас, ваших рідних, друзів, колег. Переконайтесь у цьому!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ihorco123
ihorco123
Львів
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари