Всі категорії
Додати товар

Гадальні карти темне таро ройо 78 карт

230 грн
Опис

Колода карт Темне Таро Ройо, наповнена глибокими, потужними, еротичними фантазіями, відбитими в ілюстраціях усіх 78 карток, вироблених володарем фентезі Луїсом Ройо, який відчиняє двері в кривавий і пристрасний готичний світ і в трепетний всесвіт душі.
Темне Таро Ройо вважається досить складним у сприйнятті та роботі. І не дивно: колода вимагає глибокого занурення та великого багажу знань не тільки за системою Таро, а й за роботами художника Луїса Ройо.
Принадність цих карт полягає в оригінальному авторському підходу разом із ретельним пропрацюванням зображень. У цьому Таро тільки мала частина арканів має ілюстрації, схожі з класичною колодою Райдера — Уейта.
Тут чоловічий і жіночий початок не зливаються в гармонійний союз, а ведуть відчайдушну боротьбу протилежностей. Тоді як один слугує втіленням загрози, інший є захисником, поки один веде, інший слухняно слідує за ним.
Якщо ви хочете успішно переглядати тонкі аспекти душі, то Темне Таро Ройо стане чудовою путівниковою ниткою в цьому заплутаному лабіринті.
Усі карти мають нумерацію, підписи 4 мовами та декоровані чорною рамкою. Зворотний бік колоди відповідає принципам симетрії та підходить для роботи з трактуванням перевернутих значень.
Молодші Аркани — промальовані.
Нумерація: Шут — 0, Сила — 11, Правосуддя — 8.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари