Всі категорії
Додати товар

Листівка ілюстрація набір листівок открытка postcard giftcard

73 грн -7% 68 грн
Опис

Мої листівки з власними ілюстраціями. Зробила і надрукувала їх, щоб підтримати збір для військового підрозділу, де служить мій близький знайомий.

Нижче розповім трохи про кожну.

I. Рожева листівка з рукою і язичком полум'я. Для мене цей арт - ілюстрація поняття self love; але також мені здається, що в ній є щось негетне (а це завжди прекрасно).
II. Фіолетова листівка з трояндою, встромленою у двері. Спергу цей арт мав позначати щось моторошне, але тепер я хочу трактувати його як зображення ситуації, коли людина мала намір привітати когось близького, але не відчувала себе в силах спілкуватись, тому тихо залишила квітку у дверях і пішла собі далі розчинятись у ковдрах і відновлюватись після взаємодій з людьми.
III. Чорна листівка з хижою квіточкою. Тут все просто: це фемський арт, який позначає те, яка я сита об'єктивацією, кетколінгом і привітаннями, що починаються зі слів "залишайтесь такими ж красивими" на восьме березня; і те, що я відмовляюсь їсти їх далі. Цей арт означає, що я не квіточка, як там і написано, а жива людина. Думаю, час від часу багато хто з жінок* так почувається.

Формат листівок - А6. Надруковані на цупкому матовому папері, але все одно трохи зблискують. Позаду є поле для підпису. В основі дизайнів - мої ілюстрації від руки тушшю та пером.

Ціна вказана за одну. 13 гривень (собівартість) я залишатиму в себе, решту буду передавати на збір.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vanity6xx
vanity6xx
Київ
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?