Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Листівка "ти - моє все!"

28 грн
Опис

Головний мотив цієї листівки - наш рідний, потужний, правдавній символ Алатир. Про його значення:

За легендою, Священний камінь Алатир (латир, алтар, олтар, вівтар) – це священний "живий камінь", що лежить у Вирії (Раю). На ньому росте Дерево Роду (Життя). Із нього виходять і в ньому сходяться всі дороги.

Алатир (Камінь-Алатир, Око Рода, Козацькій Хрест, Ружа) є споконвічним духовним символом українців-русинів, знак Родового Вогнища Рідної Віри. Він найсвятіший із символів людства, модель розгортання і згортання Всесвіту.

Алатир уособлює могутність і невмирущість плодючої творчої сили життя. Та міць і сила криється у незліченній і безкінечній кількості живих зародків-бруньок, що лежать під священним каменем і ними щовесни Дажбог засіває землю і людство. На ньому завжди горить живий Вогонь Сварога - Родове Вогнище, до якого Боги приносять свої палкі молитви заради минулого, сучасного і майбутнього людства.

Алатир - це прадавній символ присутності Бога. Він походить від яйця, яке зніс Першобог українців-русичів Сокіл-Род і символізує єдність з божеством через вдячність Всевишньому. Вдячністю рідновіра Богу за своє народження і можливість самовдосконалення є життя по Праву (Божественний закон Справедливості).

Будучи прадавнім, глибинно українським знаком і символом, Алатир, як ніщо інше єднає нас із Всемогутнім Родом, своєю присутністю сприяє духовному і тілесному розвитку та добробуту.

Сила Алатиря безкінечна як Всесвіт, всі релігії, сили, сутності, світи є лише мізерною часткою його. Тому, зображення символу Рідної Віри, як наймогутнішого оберегового знака, до сьогодні можна повсюди побачити по всій Україні-Русі.

В сам Алатир вписані 4 пори року, які послідовно і нескінченно зміняють одна одну, що в даному випадку символізує також безкінечність кохання і прирівняння кохання по важливості до самого життя. Також тут "зашифровано" сезони кохання, які так само зміняють один одного і повторюються на протязі усього життя стосунків.

А ще в цій листівці використані трипільски символи, пов'язані з порами року (в стовбурі дерева): літу відповідає символ життєдайного тепла, осіні - поля з урожаєм, зимі - зимового Сонця, весні - засіяного поля (зерна під землею; цікаво, що якщо перевернути листівку осінню "догори", то символ "зерна в землі" перетвориться на символ сходів майбутнього урожаю).

Листівка буде нагадувати вашій коханій/коханому про глибину вашого Кохання та про зв'язок зі своєю Землею, зі своїм Родом, зі своєю (і вашою) духовною складовою.

Авторські листівки, намальовані аквареллю та лайнерами (звісно, вручну), відскановані з високою якістю та надруковані на щільному папері (280-300 г/м2).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
beauties.lili
beauties.lili
Дніпро
Була