Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Патріотична дерев'яна листівка

230 грн
Опис

Патріотична дерев'яна листівка – це ідеальний спосіб привітати друзів і рідних зі святами, виразити гордість за нашу країну або просто поділитися своїми почуттями!
Здивуйте своїх близьких унікальним подарунком – патріотичними листівками із дерева. Кожна листівка не тільки несе в собі гордість за рідну країну, а й створена з використанням натурального дерева, роблячи її чарівно оригінальною.
Виразіть свою любов до Батьківщини за допомогою цих унікальних виробів, які радуватимуть не лише око, а й серце одержувача.

Переваги:

Якість: кожен виріб виготовлений із високоякісного екологічного матеріалу з використанням ручної роботи. У кожен виріб наші майстри вкладають свою працю та душу.

Унікальний дизайн: Кожна листівка з унікальним дизайном та з елементами патріотизму, що надає особливого шарму та значущості.

Екологічність: вироби виготовлені з натурального дерева та якісного паперу, що робить їх екологічно чистими та стійкими до впливу часу.

Новий тренд листівок преміум-класу.

Презентабельна упаковка.

Характеристики:
Матеріал: натуральне дерево, крейдований матовий папір. Матеріал, приємний на дотик.

Розміри: 195 х 100 мм

Дизайн: патріотичні елементи, яскравий та новий дизайн. Цікаві усередині, зручно підписати.

Упаковка: кожна листівка упакована в прозорий пакувальний пакет, а також кожне замовлення з листівками запаковано в картонну коробку з декоративним сіном.

Ми створили справжнє, що допоможе без слів розповісти про те, що відчуваєш.
Європейська якість виробів за українською ціною!
Будемо дуже вдячні за відгуки!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize