Всі категорії
Додати товар

Cinveed 5pcs прозорі акрилові книжкові підставки, прозора книжкова вітрина

259 грн
Опис

CINVEED 5PCS Прозорі акрилові книжкові підставки, прозора книжкова вітрина
Тримач брошури Підставка Настільна вітрина Тримач знака з етикетками для
домашньої школи Кавня Книжний магазин Ресторан

- Набір підставок для книжкових вітрин вартістю 4 шт.: Ви отримаєте 4 прозорих акрилових підставок для книг і червоні етикетки 40 шт. Дизайн із 4 паковань пластикових підставок для книг зручно для домашнього та офісу.
- Безпечний і міцний: Велика книжкова підставка виготовлена з акрилового матеріалу, який є легким, міцним, безбарвним, безпечним, нетоксичним і стабільним. Безпечний і надійний матеріал дає змогу використовувати його з упевненістю.
- Стабільний базовий дизайн: Підставка для демонстрації книги рецептів має велику та плоску базову конструкцію з похилою опорою дошки, яка може бути стабільно розміщена на столі та легка та проста в переміщенні та використанні.
- Дизайн нахилу для комфортного читання: Дизайн прозорої книжкової підставки розумний, а кут нахилу підходить для читання, що зручно для читання iPad, мобільного телефона, підручника, коміксів і графічних романів.
- Широкі сфери застосування: підставки для тримачів брошур можуть використовуватися для відтворення книг, зошитів, фотоальбомів, світлин, листівок, кулінарних книг, журналів, плакатів, листівок, брошур, листівок. Прозорі акрилові книжкові стенди можна використовувати в багатьох місцях, як-от офіси, будинки, школи, зали очікування, приймальні, зали очікування тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари