Всі категорії
Додати товар

Килим karat daffi 13016/120 1.60x2.30 м прямокутний бежевий

2855 грн
Опис

Килим сертифікований відповідно до чинного законодавства. Термін придатності:
не обмежений.

Сучасний килим колекції Daffi виготовляється в Україні на європейському обладнанні - килимовому заводі Karat, в результаті виходить якісний килим за доступною ціною. Основний матеріал, що використовується при виготовленні ворсового покриття для килимка Daffi - це 100% поліпропілен, на сьогоднішній день це один із найпрактичніших матеріалів для виготовлення тканого килимового виробу. Особливо важливо, що при виробництві ворсового килима нитки обробляються безпечним для людини антистатичним та пиловідштовхувальним просоченням, що в свою чергу сприятливо впливає на експлуатаційні характеристики килимка з невисоким ворсом.

Килим колекції Daffi - цікавий і практичний, чудово впишеться у ваш інтер'єр. Висока деталізація візерунка у даного універсального килима на тканинній основі досягнута завдяки кропіткій роботі дизайнерів при створенні малюнка та хорошій щільності ворсу.

Універсальний килим Daffi має корисні властивості практичного застосування: підходить для підлоги з підігрівом, має антистатичні властивості при збереженні відмінної якості, не боїться комах, ворс не висипається і не втоптується, матеріал світлостійкий і не вицвітає з часом, легко чиститься та миється. Колірна гама також радує різною колірною та візерунковою комбінацією, що дозволяє застосувати килимовий виріб високої якості в різних інтер'єрах, таких кімнатах як: вітальня, спальня, дитяча і навіть кухня.

Перед надходженням у продаж килим Карат Даффі проходить візуальний огляд на наявність дефектів і експортується до країн Європейського союзу (Німеччина, Австрія, Польща, Румунія, Італія, Франція).

Корисні властивості універсального класичного килима фрізе:

- Підходить для підлоги з підігрівом;
- Гіпоалергенний (матеріали не викликають алергії - 100% поліпропілен);
- Має антистатичні властивості;
- Відмінна якість виготовлення - не змінює форму при тривалому терміні експлуатації;
- Килимове покриття не боїться комах;
- Світлостійкий з часом не вицвітає;
- Ворс середній довжини 9 мм;
- Ворс килимка не втоптується і не висипається;
- Підвищений термін експлуатації;
- Відштовхує воду (незначно);
- Килим легко мити, чистити та пилососити;
- Термін придатності: не обмежений.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари