Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

В`язаний килимок - мандала "карамельна космея" 90*90 см

2100 грн
Опис

В`язаний килимок- мандала "Карамельна Космея *90*90 см із колекції " Вальс квітів" в шоколадних відтінках доповнить ваш інтер`єр та додасть індивідуальності. Килимок виконаний в техніці "ірландське мереживо" з трикотажного хлопкового шнура maccaroni 100% бавовна. Невеликими килимами можна зробити акцент на певній частині приміщення. Крім того, інтер’єрне рішення кімнати можна створювати навколо такого невеликого килима. Такий килим стане заключним штрихом в оформленому інтер’єрі.

Натуральний матеріал при виготовленні килима передбачає багато ручної праці при виробництві. І це дозволяє зробити виріб високої якості. Адже бавовна збирається руками, потім проводиться спеціальна обробка, виготовлення пряжі. І вже потім в`яжуть килим. Весь цей складний технологічний процес дозволяє створювати унікальні вироби, що поєднують в собі і натуральність матеріалу, і особливу якість.

Великим плюсом при придбанні килима з бавовни є натуральний матеріал. Який не викликає алергії і підійде для будь-якого приміщення, включаючи дитячу кімнату.

За бавовною легко доглядати. Досить пилососити його декілька раз на тиждень. І декілька раз в рік проводити більш глибоку чистку

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize