Всі категорії
Додати товар

Меблі з ротангу морган

35630 грн
Опис

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

ГАБАРИТИ КРІСЛА:

► Висота посадкового місця — 420 мм (з урахуванням поролону 120)
► Висота крісла - 670 мм
► Глибина посадкового місця - 590 мм
► Глибина крісла - 730 мм
► Ширина крісла - 818 мм
► Ширина посадкового місця - 535 мм

ГАБАРИТИ СТОЛА: 785 х 785 х 550 мм

ГАБАРИТИ ДИВАНА: загальна довжина - 1400 мм, довжина посадкового місця - 1120 мм

Меблі виготовляються зі штучного ротанга, який витримує температуру від +55 до – 30 градусів за Цельсієм, не вицвітає під сонцем і не реагує на вологу. Це означає, що ви можете залишати ці меблі на вулиці цілий рік, і навіть через 5 років вони збережуть свою первісну привабливість.

Штучний ротанг не містить токсичних речовин, тому ви можете безпечно розміщувати меблі у вітальні чи дитячій кімнаті. Уявіть, як здивуються ваші близькі, побачивши цей стильний комплект ротангових меблів у звичайній обстановці! Ці меблі точно не залишать нікого байдужими.

При замовленні меблів зі штучного ротанга "Морган", вам запропонують кілька кольорів ротанга та тканини, яка йде в комплекті з меблями. Це дозволить вам легко вписати меблі в будь-який простір.

Меблі "Морган" з ротанга притягують до себе погляд і роблять унікальним дизайн будь-якого інтер'єру або ландшафту. Якщо у вас є сумніви щодо вибору моделі, зверніть увагу на цей комплект, який заслужено став одним із найпопулярніших серед наших клієнтів.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
gneppoo14
gneppoo14
Чернівці (Чернівецька обл.)
9% виконаних замовлень
Була