Всі категорії
Додати товар

Шкатулка для 12 годинників зі склом

2300 грн
Опис

Шкатулка для зберігання 12 годин з кришкою зі склом. Завжди актуальний, потрібний і корисний подарунок. Шкатулка виконана з натурального дерева вільха. Цілих 12 індивідуальних сейфів для зберігання. Усередині кожної клітинки подушечка для дбайливого зберігання.

Шкатулка виконана з кришкою зі склом. Завдяки склу, зміст шкатулки добре проглядається, і відразу видно, котрій годині всередині. Завдяки кришці, все годинник захищений від пилу, бруду і прямих сонячних променів.

На скриньку нанесена пам'ятна гравірування, завдяки якій вона стає унікальною і неповторною. А ваш подарунок по істині особливим.

Ми робимо шкатулки з різних порід дерева сосна, вільха, горіх, ясен, венге, дуб, і інших порід дерева. В роботі використовуємо тільки якісну фурнітуру, за бажанням обшивають і стінки шкатулки. Наші майстри роблять вироби якісно і з душею, що б вони служили вам роками і могли навіть передаватися у спадок.

Також шкатулку можна виконати і в інших кольорах, за бажанням замовника. Вибрати розмір і кількість осередків для зберігання годинників. Підібрати гравіювання або замовити виріб без неї.

Якщо ви вже придумали шкатулку для годин своєї мрії, або у вас є питання, пропозиції - пишіть нам вже зараз.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари