Всі категорії
Додати товар

Шкатулка для 15 годинників с гравіюванням

3250 грн
Опис

Шкатулка для зберігання 15 годинників з кришкою з гравіюванням на пам'ять Завжди актуальний, потрібний і корисний подарунок. Шкатулка виконана з натурального дерева. Цілих 15 індивідуальних сейфів для зберігання, розмір кожної - 7 * 7 см. Усередині кожної клітинки подушечка для дбайливого зберігання.

Шкатулка виконана з кришкою, надійно закривається на лаконічний замочок. Завдяки кришці, все годинник захищений від пилу, бруду і прямих сонячних променів. А маленький замочок допоможе безпечно перевозити шкатулку і не бояться за збереження вмісту.

На скриньку нанесена пам'ятна гравірування, завдяки якій вона стає унікальною і неповторною. А ваш подарунок особливо теплим і щирим.

Ми виготовляємо шкатулки з різних порід дерева сосна, вільха, горіх, ясен, венге, дуб, і інших порід дерева. В роботі використовуємо тільки якісну фурнітуру, за бажанням обшивають також стінки шкатулки. Кришку скриньки можемо виконати зі вставкою - скло. Наші майстри роблять вироби якісно і з душею, що б вони служили вам роками і могли навіть передаватися у спадок.

Скриньку можна виконати і в інших кольорах, за бажанням замовника. Вибрати розмір і кількість осередків для зберігання годин, додати відділ для аксесуарів. Підібрати гравіювання або замовити виріб без неї.

Якщо ви вже придумали шкатулку для годинників своєї мрії, або у вас є питання, пропозиції - пишіть нам вже зараз.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари