Всі категорії
Додати товар

Скринька для прикрас срібло

6000 грн
Опис

Скринька для прикрас Срібло.

Дуже цінний і якісний подарунок для поціновувачів вишуканих і в той же час корисних речей. Такий скринька забезпечить надійне зберігання всіх прикрас, які є в будинку.

Скринька складається з трьох ярусів:

Верхній ярус має відділи для зберігання кілець, сережок, брошок, безліч осередків для компактного зберігання прикрас, аксесуарів.

В середньому ярусі передбачено зберігання браслетів, годинників, кілець, сережок

Нижній ярус призначений для зберігання бус, ланцюжків та інших прикрас.

Навіть кришка шкатулки пристосована для зберігання. На ній розміщується елегантний кишеню а також цілий ряд гачків для зберігання ланцюжків і кольє.

Покриті в 4 етапи якісними меблевими фарбами. Обшиті найніжнішим оксамитом.
Ідеально відшліфовані, нашими майстрами.

З радістю виготовимо для Вас таку або подібну скриньку. Внутрішнє наповнення шкатулки завжди можна підібрати індивідуально, ми прорісуем макет вашої майбутньої шкатулки і з радістю допоможемо визначитися з вибором.

Скриньку, її розмір і внутрішню оббивку можна виконати і в інших кольорах, за бажанням замовника. І ще, при бажанні, можна нанести пам'ятну гравіювання, що зробить ваш подарунок ще більш унікальним і неповторним.

З усіх додаткових питань завжди можна зв'язатися з нами. Наші майстри допоможуть втілити Вашу мрію, зробити максимально якісно і в найкоротші терміни.

Скринька розміром 400 * 250 * 200 мм висота

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари