Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Диван меріленд

17900 грн
Опис

Диван Меріленд – великий та дуже м'який, здатний подарувати справжнє відчуття комфорту та затишку. М'які підлокітники та три масивні подушки, що йдуть у комплекті з диваном, дозволять прийняти зручне положення та повністю розслабитися. Головною особливістю дизайну є застосування декоративної техніки капітоне, яка надає диванові вінтажного образу.

Диван перетворюється на просторе спальне місце, розміри якого становлять 195х160 см та дозволяють розмістити двох дорослих. Розкладається за допомогою пари рухів завдяки механізму "Єврокнижка". Пружинний блок і ППУ як наповнення забезпечують еластичність і пружність сидінь, а також ортопедичний ефект, що дозволяє використовувати диван як повсякденне місце для сну.

Механізм Єврокнижка Спальне місце

Каркас дивана виготовлений із дерев'яних елементів, що робить його більш надійним та довговічним. Місткий ящик під сидінням дозволяє заощаджувати корисне місце в кімнаті і прибрати в нього спальні приналежності.

Ключові переваги дивана Меріленд:

наповнення дивана має ортопедичні властивості - підходить для щоденного сну;
дерев'яна основа – гарантія міцності та довговічності дивана;
завдяки механізму "Єврокнижка" розкладка здійснюється в пару рухів;
місткий короб дозволяє заощаджувати корисний простір у кімнаті;
широкі м'які підлокітники та масивні подушки для комфортного відпочинку.
Диван Меріленд – уособлення м'якості та комфорту. Ви можете оформити його на свій смак, вибравши колір та тканину дивана самостійно у нашому каталозі

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари