Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Диван річард

10100 грн
Опис

Диван Річард по-справжньому універсальна та практична модель. Він чудово підійде як диван для дитячої або диван для дачі, а може комусь він сподобається як диван для офісу. Залежно від типу тканини та її забарвлення – він виглядатиме по-різному і зможе стати частиною як кімнати підлітка, так і приймальною в якомусь закладі.

Якщо ви вибираєте диван для дитини, то знаєте, що дитячі дивани мають бути комфортними та безпечними. Саме тому фабрика AMELY розробила диван Річард. Ця модель не має твердих елементів. М'які підлокітники, спинка, великі подушки – все продумано для комфорту, затишку та безпеки.

Варіанти виконання моделі дивана Річард
Для дитячої Для офісу Для кімнати

Варто зауважити, що цей диван можна назвати універсальним у плані експлуатації. Адже в розкладеному вигляді виходить повноцінне спальне місце для дорослої людини - або варіант 190х110 см. Тому диван Річард гарний не тільки для дитячої, але і для будь-якого приміщення, де потрібні компактні меблі. Завдяки механізму викочування розкладка дивана займає всього кілька секунд. У кілька рухів диван перетворюється на комфортне спальне місце, з чим зможе самостійно впоратися навіть дитина.

Схема роботи механізму викочування Спальне місце

Каркас із натурального дерева забезпечує надійність та тривалий термін служби виробу. Основа спального місця виконана з дерев'яних ламелей, а як матеріал наповнення використаний пінополіуретан. Завдяки надійності конструкції та еластичності ППУ диван може використовуватись як спальне місце для щоденного сну.

Особливості дитячого дивана Річард:

викочування механізм, з яким впорається навіть дитина;
компактні розміри дозволяють гармонійно розмістити виріб навіть у маленькій кімнаті;
каркас дивана зібраний із екологічно чистої деревини;
короб для зберігання речей або постільної білизни допоможе заощадити корисну площу в кімнаті.
Дитячий диван Річард – це стильний та оригінальний дизайн, а також комфортне спальне місце, яке точно сподобається вашій дитині.

Широкий вибір тканин дозволить надати дивану стильний дизайн з принтами, наприклад, у міському стилі, який припаде до смаку будь-якому підлітку. Цей диван чудово впишеться навіть у кімнати з невеликою площею.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize