Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Диван доміно кутовий

15100 грн
Опис

dobrov. com. ua
Кутовий диван Доміно - універсальні та комфортні меблі, що поєднують у собі цілий ряд переваг. Незважаючи на своє мінімалістичне виконання, має неабиякий дизайн. Просторий диван відмінно підійде для великої вітальні, проте не менш гармонійно впишеться і в меншій кімнаті завдяки своїй кутовій формі і поворотному механізму трансформації.

У комплекті йдуть дві великі декоративні подушки та дві маленькі, які додають відчуття комфорту. М'який підлокітник та спинка дозволяють повністю розслабити спину під час відпочинку.

Поворотний механізм розкладки дивана дозволяє в один рух перетворити його на повноцінне двоспальне ліжко – розміри спального місця становлять 200х160 см.

Особливості дивану Доміно:

поворотний механізм, який дозволяє швидко трансформувати диван у спальне місце;
наповнення з ППУ та пружинного блоку Bonnel дають ортопедичний ефект;
набір подушок двох розмірів для більшого комфорту;
підходить для щоденного сну;
місткий ящик незамінний для зберігання постільних речей;
кутовий диван зручний під час планування інтер'єру в кімнатах різних розмірів, т.к. дозволяє заощаджувати корисну площу.
Диван Доміно це сучасна модель з оригінальним дизайном. Здатний вмістити невелику компанію друзів, а після зустрічі стане комфортним спальним місцем. Більше варіантів оформлення дивану ви знайдете в каталозі тканин.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари