Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Диван фердинанд кутовий

35600 грн
Опис

dobrov. com. ua
dobrov. com. ua
dobrov. com. ua
Кутовий диван Фердинанд дає повне уявлення про те, як виглядає розкіш у чистому вигляді. Цей диван перевершує всі очікування, що таке комфорт насправді. Його покупка – вже гарна нагода покликати всіх у гості, адже на ньому можна вмістити велику компанію друзів. Габарити дивана значні – 290х210 см. Фердинанд стане улюбленим місцем у вашій вітальні, який збиратиме всю родину разом щовечора.

Сучасний дизайн виконаний із застосуванням техніки капітон, що надає моделі затишний образ. Кутовий диван гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр – не лише домашній. У комплект дивана входять п'ять великих подушок, які забезпечують повноцінне розслаблення під час відпочинку. А широкі підлокітники можуть замінити тумбочку - на них можна покласти книги, телефон, пульт, або стати додатковим місцем для сидіння, коли потрібно розмістити велику кількість людей в кімнаті.

Широкі підлокітники.

Цей диван може не тільки приймати гостей, але і бути комфортним спальним місцем як для ночівлі, так і для повсякденного сну. Трансформація досить проста - досить висунути нижню панель під основним сидінням і диван перетворюється на просторе двоспальне ліжко. Людям високого зросту варто звернути увагу на цю модель, адже тут довжина спального місця становить цілих 240 см. А наповнення із пружинного блоку Bonnel та пінополіуретану забезпечує ортопедичний ефект під час сну та збереження еластичності матеріалу через роки.

Механізм трансформації Ортопедичне наповнення

Основні переваги дивана Фердінанд:

кутовий тип дивана дозволяє його розмістити в кімнаті таким чином, щоб максимально заощадити корисний простір;
механізм розкладки дельфіна дозволяє зібрати спальне місце протягом кількох секунд;
спального місця розміром 2400 x 1550 мм достатньо, щоб спокійно розмістити двох дорослих чи кількох дітей;
матеріал наповнення ППУ + пружинний блок забезпечує ортопедичний ефект під час сну; у конструкції моделі передбачено кілька ящиків для зберігання речей.
Кутовий диван Фердинанд підкреслив Luxury напрямок інтер'єру кімнати. Модель створена для того, щоб отримувати насолоду від відпочинку. А у нашому каталозі ви можете вибрати тканину та колір оформлення, які підійдуть під інтер'єр вашої кімнати.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize