Всі категорії
Додати товар

Крісло тантра air хвиля кохання

6975 грн
Опис

Легке та повітряне, в той же час міцне та м'яке - таке незвичайне крісло серії Тантра Air Хвиля кохання.

Колір – чорний матовий, низ білий матовий. Інші кольори під замовлення. Цілісне полотно сидіння і бічних площин - ніякі шви не заважають, не тиснуть і не труть.

Тантра крісло - це гібрид дивана, крісла та софи, що пробуджує уяву. Перероблена модель, з більш плавним анатомічним згинанням спинки, що дозволяє комфортно відпочивати в напівлежачому положенні з припіднятими ногами. Це крісло відмінно підходить для відпочинку та є незвичайним елементом інтер'єру.

Тантра Wave Love або Хвиля кохання - крісло не дарма отримало такі назви. Продумані вигини хвиль дозволяють не лише відпочивати, а й відкривати нові грані сексуального задоволення. Тантра крісло спочатку вигадувалося саме для цього :)

Додатково крісло може використовуватися для безпечного заняття йогою.

Сьогодні у світі Тантра крісло "Wave Love" набуває все більшого поширення завдяки відносно невеликим габаритам, ціні та функціональності. Поверхня - якісна штучна шкіра виробництва Ексім Текстиль, м'яка та приємна на дотик, проста у догляді та не вбирає рідини.

Кольорова палітра та варіанти виконання – все під ваші побажання. Можливе однотонне або двоколірне виконання. Можливе виконання з тканинним верхом (велюр). Каретна стяжка.

Розміри: довжина 170 см, ширина 47 см, висота верхньої води 70см.

В наявності та виготовлення на замовлення від 2 до 5 днів. Варіанти кольорів на останніх фото! І це не все :)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize