Всі категорії
Додати товар

Полиця для взуття полиця для взуття 5 полиць 299грн

325 грн
Опис

Полиця для взуття Полиця для взуття 5 полиць
299грн
Кількість пар взуття у людини багато. Чотири сезони, а також міжсезоння змушують нас мати взуття на всі випадки життя. Шльопанці, тапочки, босоніжки, чоботи, чоботи і туфлі для кожного члена сім'ї створюють величезну проблему зберігання, займаючи весь вільний простір в шафах і на полицях. У передпокоях збирається велика кількість змінних предметів, які просто заважають проходу і створюють хаос.
Дивовижна полиця для взуття призначена для постійного і тимчасового зберігання аксесуарів. Являє собою витончену ажурну книжкову шафу з п'ятьма полицями. Унікальна конструкція не обтяжує приміщення, за рахунок того, що самі полки являють собою легкі рейки, зручні для зберігання чобіт і туфель з будь-яким каблуком і різноманітними формами.
Гідність:
1. Міцний, легкий, інертний матеріал;
2. Зручний і простий у збірці;
3. Дозволяє зберігати до п'ятнадцяти пар різного призначення одночасно;
4. Простота в обслуговуванні та зберіганні;
5. Оригінальний дизайн дозволяє зберегти повну функціональність при зменшеній ширині;
6. Підходить для будь-якого інтер'єру;
7. У складеному вигляді займає мало місця і легко транспортується;
8. Можна використовувати як полицю для взуття в передпокої або як постійне місце для зберігання в гардеробній;
9. У зібраному вигляді містить 5 відділень.
Органайзер простий у використанні. Дістаньте деталі з коробки і, дотримуючись інструкції, зберіть етажерку. Стійкі ніжки запобігають перекиданню. На нижніх рядах розмістіть важкі предмети, такі як чоботи та зимові черевики, на верхніх – легке взуття та тапочки. Крім того, етажерку можна використовувати як лавку, а також підставку для сумок, шарфів та інших аксесуарів, парасольок для сушіння або мокрих чобіт. Книжкова шафа елегантно впишеться в ваш інтер'єр, не займе багато місця і дозволить оптимально використовувати простір в коридорі і будь-який інший кімнаті будинку або квартири.
Розміри(ВхШхГ): 59x19x59

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари