Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Органайзер настільний холдер тримач підставка під телефон окуляри з дерева

400 грн
Опис

🤲 Ручна робота
🌿 Матеріал: натуральний дуб або бук
🎁 Подарункова коробка також доступна
Компактний стенд-органайзер, який можна поставити на столі чи біля ліжка щоб під рукою було найнеобхідніше (телефон, окуляри, ключі або інші дрібнички). Стенд містить прорізи, в які можна встановити смартфон та подивитися щось цікаве. В нішу органайзера додана шкіряна підкладка для захисту окулярів від подряпин. Шкіра доступна в різних кольорах: сірому, синьому, бордово-червоному та класичному коричневому. Органайзер дорступний в різних кольорах (колір натурального дерева або темно коричневий). Чудовий подарунок для педантів та тих, хто цінує порядок.
🤲 Ручна робота. Стенди-органайзери виробляються з натуральної деревини (дуба або бука) та оброблені льняною олією, яка виділяє природний відтінок і структуру деревини, а також захищає виріб від утворення тріщин, висихання та вицвітання.
✏️ Персоналізація Кожен стенд може бути персоналізований за допомогою гравіювання: на задній частині можна зробити напис на ваш вибір. Отже органайзер може стати чудовим подарунком для найрідніших та важливих для Вас людей.
🎁 Подарункова коробка Подарункова коробка з крафтового паперу прикрашена атласною стрічкою різних кольорів також доступна для доповнення вашого подарунка, її можна замовити за бажанням *** Будь ласка, зверніть увагу, що подарункова коробка не входить у стандартну комплектацію та може бути додана за додаткову плату.
🔍 Розміри Д x 198, мм, Ш x 77 мм, Г x 20 мм
💰 При купівлі 3х стендів буде надана додаткова знижка.

Зроблено з 🤍 в Зазим'ї, з дерева 🌲🌲 вирощеного в Україні 💙💛
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари