Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна підставка органайзер тримач для телефону iphone смартфона планшета ipad

275 грн
Опис

Аксесуар «Квадрат»

Що може бути зручніше, ніж практичний, компактний органайзер на робочому столі поруч з монітором? А уявіть, якщо замість логотипа там буде Ваше ім'я або ім'я людини, якій Ви даруєте цей виріб... Ваш презент автоматично стане унікальним і здобуде особливу цінність. Крута текстура матеріалу, висока якість виконання, оригінальний підхід до вибору подарунка і широке застосування для гаджетів різної товщини не залишать байдужим володаря даного аксесуара. Також, він має дуже хорошу стійкість і відповідний нахил. Цей аксесуар може дати вам ідеальний кут огляду для перегляду відео, читання електронних книг, електронної пошти, розмов в Facetime. Про такий подарунок можна тільки мріяти!

Ідеально підходить для пристроїв товщиною від 6.5 мм до 11.5 мм. Розмір: 100х100х18 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для телефону
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари