Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна підставка органайзер тримач для телефону iphone смартфона планшета ipad

395 грн
Опис

Аксесуар «Круг»

Стильний і красивий аксесуар від команди EcoWalnut це напрочуд проста і водночас дуже зручна підставка для Ваших гаджетів! Внаслідок наявності двох пазів вона універсальна та підходить для всіх гаджетів до 12 мм завтовшки.

Органайзер дуже практичний за рахунок невеликих розмірів і міцно утримує Ваш апарат, тому Вам не варто турбуватися, що він випадково випаде! Завдяки тому, що аксесуар підходить практично для будь-якого пристрою Ви сміливо можете дарувати його навіть коли Вам не відома модель смартфона або планшета людини, якій призначається презент. Власнику точно буде приємно ставити на неї свій гаджет на робочому столі! Крім цього, у вузький паз можна також ставити фотографії чи візитки.

Ідеально підходить для пристроїв товщиною від 6.5 мм до 12 мм. Розмір: 125x125x15 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для телефону
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари