Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна підставка-крючки для ноутбука

575 грн
Опис

Аксесуар «Гачки для ноутбука»

Неймовірно зручні як підставка та практичні у використанні гачки для ноутбука універсальні у своєму застосуванні - вони підходять практично для будь-якого ноутбука за рахунок вдалого положення на поверхні столу. Маючи у своєму розпорядженні ноутбук Ви вирішуєте відразу два завдання:

апарат перестає так сильно нагріватися за рахунок додаткового місця між низом ноутбука і поверхнею, на якій він стоїть;
додатковий нахил робить роботу з ноутбуком куди більш приємною та оперативною, а зовнішній вигляд додає вишуканості.
Універсальні для ноутбуків будь-якого розміру і виробника, в комплекті - 2 шт. Ідеально підходить для подарунка друзям і близьким, які багато часу працюють за ноутбуком.

Розмір (1 шт): 280x43x25 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для ноутбука
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари