Всі категорії
Додати товар

Дерев'яний настільний органайзер для канцелярії та паперів а4

1870 грн
Опис

Аксесуар «Канцелярский набір»

Даний аксесуар виготовлений з натуральної деревини волоського горіха і є відмінним рішенням для організації порядку на робочому або домашньому місці, коли постає питання - куди скласти всі дрібні речі. При постійному використанні до цього органайзеру швидко звикаєш і все найнеобхідніше, що є на Вашому столі, кладете автоматично на нього. Крім цього, виріб виконано дуже якісно, що дозволяє йому мати сильний вигляд у будь-якому інтер'єрі. На цій універсальній підставці знайдеться місце для Вашого улюбленого смартфона будь-якого розміру, візитних карток, гаманця, окулярів і цілої купи всяких дрібниць, яким раніше не було місця на столі. Нижній ярус підставки розроблений спеціально для зберігання документів (Формат А4). Цей органайзер стане для Вас гідним придбанням і значно спростить Ваше повсякденне життя. Ідеально підходить для будь-якого смартфона, листів А4, стікерів та інших офісних або домашніх дрібниць.

Розмір: 240x315x90 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для паперів
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари