Всі категорії
Додати товар

Настільний дерев'яний органайзер для телефону та годинника samsung «ibook galaxy»

1310 грн
Опис

Органайзер для iPhone і годинника Samsung «iBook Galaxy»

Організатор з дерева на робочий стіл буде відмінним помічником для ділової людини. Підставка для телефону зі зручним нахилом буде утримувати Ваш смартфон (або планшет) постійно в зручному положенні перед Вами, Зліва від пристрою буде місце для окулярів, а праворуч - для однієї або двох пар годинників. на нижній частині органайзера відмінно поміститься ручка, гаманець, паспорт або будь-які дрібниці з робочого столу. Крім цього, відразу під місцем для годинника є виріз для кредитних або банківських карт. Головною особливістю цього органайзера є те, що він круто і зручно складається у вигляді книжечки за рахунок спеціальних металевих шарнірних механізмів, звідки і така назва - «iBook».

Ідеально підходить для пристроїв до 12 мм товщини. Розмір правої виямки - 130х95 мм, лівої - 165х125 мм. Практикується (за бажанням клієнта) розширення відділення для двох телефонів. В нашому асортименті є версія даного органайзера для звичайного годинника та Apple iWatch. Розмір: 300x245x207 мм - в зібраному вигляді, 300x200x28 мм - в розібраному.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для телефону
Призначення: Для годинника
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари