Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна підставка для навушників з персоналізацією в подарунок на день народження...

1435 грн
Опис

Підставка для навушників з дерева «Omega»

Зберігання навушників для істинного меломана, як і процес використання, - важливе питання і підходити до його вирішення треба грунтовно. Адже чим дорожче апаратура, тим стильнішим і ексклюзивнішим має бути місце для її зберігання. Тим більше, якщо Ви цінуєте якісний звук і купуєте аксесуари типу Marshall. Підставка для навушників з дерева буде відмінним рішенням і просто додатковим, стильним аксесуаром на Вашому робочому столі. Дорогі якісні навушники просто зобов'язані зберігатися на своєму «особливому» місці - для цього ми і створили цей дерев'яний органайзер для навушників. Його перевагами є компактність, яка дозволить помістити його в будь-яке зручне для Вас місце на столі або поличці, міцність і довговічність виробу, якісна ексклюзивна деревини волоського горіха, а також екологічність і естетична привабливість за рахунок дуже незвичайного і стильного зовнішнього вигляду!

Ідеально підходить для великих навушників і буде відмінним подарунком для кожної людини. Розмір: 120x80x220 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для навушників
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари