Всі категорії
Додати товар

Підставка для ручок і олівців з дерева «кубок»

650 грн
Опис

Підставка для ручок і олівців з дерева «Кубок»

Найбільш головні аксесуари робочого столу - маркери, олівці і ручки. І дуже важливо, щоб для них завжди було місце. Досить їм лежати де попало, вони не повинні бути розкидані по всьому робочому столу! Ми це розуміємо, саме для таких випадків ми і придумали просту, на перший погляд, але дуже зручну у використанні дерев'яну підставку для ручок, олівців та маркерів на робочий стіл. Нічого зайвого - проста прямокутна форма із закругленими краями і вирізаним циліндром в центрі майже до самого дна для максимальної кількості ручок, які можуть поміститися в тримачі - це дуже лаконічний і чіткий опис даного настільного органайзера. З усіх чотирьох сторін є прямокутне місце, на якому можна розмістити спеціальний логотип по типу «4 сторони - 4 логотипи». Причому він може бути як однаковий, так і різний - це все залежить від Ваших побажань. Ідеально підходить для робочого простору як на домашній робочий стіл, так і в офіс.

Розмір: 75x75x100 мм.

Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Важливо: колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари