Всі категорії
Додати товар

Органайзер ,стійка для взуття на 5 полиць

599 грн -42% 349 грн
Опис

Кількість пар взуття у людини велика. Чотири сезони, а також міжсезоння змушують нас мати взуття на всі випадки життя. Шльопанці, домашні тапочки, сандалі, черевики, чоботи та туфлі у кожного члена сім'ї створюють величезну проблему для зберігання, займаючи всю вільну площу в шафах і на полицях. У передпокої збирається велика кількість змінних предметів, які елементарно заважають проходу і створюють хаос.

Стійка - органайзер для взуття (amazing shoe rack) призначений для постійного та тимчасового утримання аксесуарів. Це елегантна ажурна етажерка з п'ятьма полицями. Унікальний дизайн не ускладнює приміщення, оскільки самі полиці є легкими напрямними, зручними для зберігання черевиками та взуттями з будь-якими каблуками та різноманітними формами.
 
Переваги:
1. Міцний, легкий, інертний матеріал;
2. Зручний і простий у зборі;
3. Дозволяє зберігати до п'ятнадцяти пар різного призначення одночасно;
4. Легко обслуговувати та зберігати;
5. Оригінальна конструкція дозволяє зберегти повну функціональність при зменшеній ширині;
6. Підходить для будь-якого інтер'єру;
7. Складений, займає мало місця і зручний для транспортування;
8. Може використовуватися як взуттєва шафа в передпокої або як місце для постійного зберігання в гардеробі;
9. Зібраний стан містить 5 відділень.
 
Організатор простий у використанні. Вийміть деталі з коробки і дотримуйтесь інструкцій, щоб зібрати етажерку. Стійкі ноги запобігають перекидання. Розмістіть важкі вироби, такі як чоботи та зимові черевики, на нижніх рядах, а легші туфлі та тапочки на верхніх. Крім того, етажерку можна використовувати як банкетку, а також як підставку для сумок, шарфів та інших аксесуарів, просушування парасольок або мокрих чобіт. Етажерка елегантно впишеться у ваш інтер'єр, не займе багато місця і дозволить оптимально використовувати простір у коридорі та будь-якому іншому приміщенні будинку чи квартири.
Розміри (ШхШхГ): 59х19х59

Відправляємо в день замовлення .
Надаємо гарантію на 6 місяців від нашого магазину !

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
de_luxe_store
de_luxe_store
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари