Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Полиці-соти для квітів

880 грн
Опис

Краса в деталях!
На створення цих стильних поличок нас надихнула сама природа. Згодьтеся, не існує в світі чогось більш довершеного чи ідеального, ніж природні форми.
Форма бджолиних сот невипадкова, адже саме вони викликають приємні асоціації з теплом, літом, медом та гарним настроєм. А ще декілька останніх років поспіль соти вважаються модним трендом в архітектурі.
Кожна поличка має вільний сегмент. Це дозволяє збирати декілька окремих полиць в цілісну конструкцію. В результаті ви отримаєте стильний гексагональний принт, яким можна доповнити інтер’єр будь-якої кімнати. До речі, соти рідко можна поєднати з якимось конкретним стилем, вони універсальні. Тому такі полички можуть доповнити ваш готовий дизайн, додати відчуття затишку та комфорту.
Всі наші меблі та полиці виготовлені із натуральної деревини та металевого профілю. Тому вони повністю екологічні. А ще підійдуть для створення «живої стінки». Розмістивши полички на стіні біля вікна, ви забезпечите оптимальне, розсіяне сонячне світло своїм рослинам. Зможете озеленити і прикрасити помешкання. Створюйте красу і затишок навколо себе, адже це так просто!

Вартість однієї соти 880 грн
Додаткові характеристики:
Призначення: Для документів
Матеріал: Деревина
Матеріал: Метал
Тип: Настінна
Форма: Сота / шестигранна

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари