Всі категорії
Додати товар

Медальниця

3500 грн
Опис

Це багатофункціональний виріб, оскільки в ньому, крім місця для медалей, є полиця для розміщення кубків, а також передбачена можливість встановлення фото розміром 10х15. Скло антивідблиск. Повністю ручна робота без використання лазерного різання. Матеріал — дерево (фанера). ЛКМ — аерозольні фарби. Кріпильна фурнітура — дистанційне кріплення (у комплекті).

Можливе виготовлення під замовлення інших медальниць на різні види спорту — футбол, бокс, карате, боротьба, біг, хокей, танці, гімнастика. Розмір, дизайн і колір можуть бути змінені за вашим бажанням. Так само за бажанням на медальницю можна встановити ім'я спортсмена. Зробити її іменною. Медальниця — чудовий подарунок будь-якому спортсмену та додаткова мотивація для нових спортивних досягнень.

Виготовлення виробів із натурального дерева, фанери під замовлення. За індивідуальними розмірами. Предмети меблів та інтер'єру. З використанням різних типів різі. Вони прикрасять інтер'єр квартири або будинку, створять затишок і будуть корисні в повсякденному житті.

Вартість і термін виготовлення стосуються кожного випадку індивідуально.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Категорії: