Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Столик кавовий, журнальний зі спилу каштану

18500 грн
Опис

Каштан - це дерево, яке в міфології вважається символом життя та плодючості. У давнину каштан був часто пов'язаний з богинею родючості та плодючості, такою як Деметра в грецькій міфології або Церера в римській міфології.

В інших культурах каштан також використовувався як символ життя та довголіття. У деяких народів він вважається священним деревом, яке забезпечує здоров'я та щастя.

Цей зріз каштана був врятований, після того, як дерево просто зрізали – як санітарну чистку. Великі гілки пустили на дрова, а стовбур ще довго лежав на землі. Декілька зрізів вдалось врятувати та забрати на зберігання, перед тим, як залишки стовбура порубали.

Під час обробки саме цього зрізу було знайдено дивні речі - два ковані цвяхи, які були вбиті в дерево, коли йому було близько тридцяти років. З часом, дерево "асимілювало" дар людей, обгородило ці цвяхи та ховало їх глибоко у своїй структурі. Таким чином, цвяхи залишилися всередині дерева.

Через більше ніж півстоліття дерево "повернуло" подарунок людям.

Столик кавовий, вітальний, журнальний. Зроблений зі спилу каштану діаметром 84 см. Товщина стільниці в основі 9 см. По краям, стільниця зтонщена до 7-8 см для естетичного та легкого вигляду. На лицьовій стороні, для додаткової надійності вставленні латунні "метелики".

Вага столика: 30+ кг
Висота: 51 см
Дерево: каштан
Ніжки: 4 шт з металевим 4 мм кріпленням.
Додаткове підсилення на дні стола - 4 мм металеве кільце.

Доставка по місту безкоштовна.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
orangetigra
orangetigra
Львів
Був