Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Столик журнальний, німеччина, натуральне дерево, на коліщатках.

1500 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип столу: Журнальні
Форма: Прямокутні
Матеріал стільниці: Дерево
Колір меблів: Сосна
Матеріал корпусу: Дерево

Столик Німеччина, натуральне дерево, документація прикладається, креслення, схема тощо. Абсолютно новий.
Переклад тексту з документів:
JANINA COUCHTISCH
Шануваний покупець, вітаємо з придбанням нових меблів. Кожен шматок дерева в меблів — це природний предмет, який зберігає свою міцність, структуру та чутливість навіть після того, як його спиили та розпиливали. Ось чому завжди є природні відмінності в зовнішньому вигляді деревини. Ці відмінності у формі відтінків кольору, смоляні кишені, нерівності та дрібні тріщини характеризують справжність масивних дерев'яних меблів. Колір деревини поступово змінюватиметься з часом і під впливом світла. У той час як вищеплені меблі згодом світлеет, лаковані та пофарбовані меблі темніють. Всі наші товари відповідають директивам ЄС щодо здоров'я й безпеки. Це означає, що викид формальдегіду не перевищує встановленого законом граничного значення 0,1 мг формальдегіду/3.м повітря в приміщенні, а також не виділяє в довкілля речовини, що класифікуються як небезпечні для здоров'я. Через високу вологість під час транспортування та зберігання меблі можуть пахнути після оброблення поверхні в перші дні після збирання. Переконайтеся, що є достатня вентиляція, щоб за короткий час вона випарувалася. Якщо ви будете дотримуватися інструкцій з догляду й обслуговування, наведених на таких сторінках, ви можете бути впевнені, що меблі слугуватимуть довгі роки.
Догляд та обслуговування Якщо ви будете дотримуватися наведених нижче інструкцій з догляду й обслуговування, ви можете бути впевнені, що меблі слугуватимуть довгі роки. Вищеплені/промащені меблі: як часто вам потрібно обробляти меблі оливою? 1. Перший раз безпосередньо перед використанням (рекомендується) через можливе зневоднення й вплив під час транспортування та зберігання. 2. За місяць після використання. 3. Потім вам доведеться обробити меблі оливою в міру потреби. Як обробити меблі оливою? 1. Ви маєте намочити меблями чистою тканиною, змоченою великою кількістю олії.
За 15 хвилин ви повільно відшліфуєте меблі шліфувальною губкою вздовж волокон деревини. (Шліфувальна губка має бути No 180. Ви можете використовувати губку кілька разів.) 3. Нарешті, протріть меблі новою чистою тканиною без ворсу 4. Будь ласка, не використовуйте меблі, поки олія повністю не пройде. Щоденне обслуговування: 1. 2. Висушіть тканиною, добре відтиснутою в чистій гарячій воді. Кольорові плями (наприклад, буряковий сік, червоне вино тощо) Необхідно негайно висушити. Ви можете бути з теплими істотами. очищення води. Не можна обробляти плями наждачним папером. Уникайте надмірної вологості та спеки. Б. не меблі проти радіатора.
Лаковані меблі: aldo Щоденний догляд: le esthano 1.V6 Для щоденного чищення використовуйте тканину, добре відтисну в чистій гарячій воді з м'яким милом. 2. Не використовуйте занадто багато води, позаяк це може пошкодити фарбу Abeerhsbliz go-aberbnuzot Ibnar. Після чищення меблі треба висушити ганчіркою, добре відтиснутою в чистій гарячій воді. 4. НІКОГДА не використовуйте абразивні очисні засоби, сталеву мочалку або шліфувальну тарілку для пофарбованої поверхні. 3. Використовуйте поліроль 1-2 рази на рік, щоб захистити фарбу та зберегти її стійкість і блиск.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Категорії:
Продавець
nadya551033
nadya551033
Харків
Була

Схожі товари