Всі категорії
Додати товар

Сучасний кавовий столик у вітальню, кабінет, для офісу.

25000 грн
Опис

Матеріал: дуб, скло, тон, лак.
Розмір: 130х70х50 см.
З першого погляду здається, ніби це найзвичайніший журнальний скляний столик, але коштом своєї форми, стіл виділяється на тлі своїх аналогів.
Стіл виготовлений з натурального дерева і високоякісних матеріалів, тому столик зносостійкий і довго служитиме.
Цей кавовий столик доповнить не тільки сучасний або офісний стиль, а також, відмінно поєднується з класичними меблями.
Столик не вимагає додаткового догляду, буде досить протирати сухою ганчіркою в міру забруднення, скло рекомендується витирати спеціальним миючим засобом від розлучень. Скло - універсальний матеріал, з якого можна прибрати абсолютно всі забруднення і який не так легко то і подряпати. Тому ви не будете витрачати багато часу на його прибирання.
Характеристики:
· Бренд «Лірона».
· Натуральне дерево та високоякісні матеріали.
· Скляна стільниця.
· Сучасний стиль, але підійде і до класичного, і до сучасного інтер'єру.
· Універсальність дизайну і міцність виробу.
· Відмінна якість - краще, ніж в італійських аналогів.
· Цікаве дизайнерське рішення ніжок столу.
Ми працюємо і створюємо дизайн і якісні меблі, пронісши через роки весь накопичений досвід і зростальний з кожним днем професіоналізм. До сьогоднішнього часу, ми маємо величезне портфоліо зроблених нами робіт, які вийшли з-під рук нашої компанії. Завдяки нашій ретельності, точності та любові до цієї справи, нам вдалося зробити безліч величезних проєктів в Україні, Америці, Казахстані та інших країнах, Маріїнський палац (кабінет президента, двері в приміщеннях офіційного приймання і т.д.), і багато іншого.
Практично за 30 років нашої роботи ми змогли зробити велику кількість дизайн-проєктів - від простих мінімалістичних до різноманітної класики. Саме, тому кожен наш співробітник зміг стати першокласним експертом у своїй справі. Всі ці роки ми працювали над високоякісним рівнем наших виробів, щоб вони були ще більш досконалими та витонченими.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари